Απίστευτο και όμως αληθινό: Στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Καμάρα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις που θεωρούν ότι αδικούν την ομάδα τους, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με την Ένωση Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, ανέβηκε στο βήμα. Εκείνη την ώρα οι οπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» φώναζαν «να καεί, να καεί η πο...να η Βουλή». Όπως φαίνεται από το βίντεο ο βουλευτής επικροτούσε και με τις κινήσεις των χεριών παρακινούσε τους οπαδούς να φωνάζουν το σύνθημα ακόμη πιο δυνατά.

Πρόκειται για τον ίδιο βουλευτή που μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου έλεγε ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπήκε με όπλο στο γήπεδο. «Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από που προέρχεται η φωτογραφία αυτή. Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του. Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του», ήταν ορισμένα από τα φοβερά που είχε ισχυριστεί ο κ. Φωκά μιλώντας εκείνη την ημέρα στο «Θέμα 104.6».

«Το κατεστημένο της Αθήνας εδώ και 30 χρόνια όσο παρακολουθώ τον ΠΑΟ είναι το ίδιο. Το ΠΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό, αλλά εμείς θα τους διαλύσουμε… Ο λαός του ΠΑΟΚ θα το διαλύσει» είπε ο κ. Φωκάς και συνέχισε με το ίδιο πύρινο ύφος: «Κατά γενική ομολογία όλων των Ελλήνων φιλάθλων, ο ΠΑΟΚ φέτος έπρεπε να πάρει το νταμπλ. Φέτος ή εμείς θα το πάρουμε ή κανείς».