Ένας παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού ήρθε ξανά στο προσκήνιο τη χθεσινή ημέρα, Παρασκευή (13/04) για υποψήφιος στόχος των «ερυθρόλευκων».

Πρόκειται για τον Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος σύμφωνα με ισπανικά και πορτογαλικά Μέσα βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού.

Ο 31χρονος έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και τόσο στην «plazadeportiva» όσο και στην πορτογαλική «O'Jogo» τονίζεται ότι είναι πιθανή η επιστροφή τους στους Πειραιώτες, οι οποίοι μάλιστα έχουν κάνει την πρότασή τους στον Ισπανό αμυντικό.

Εκτός από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι για τον Μαρκάνο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι με την Πόρτο, βρίσκονται ομάδας από Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία.

Ο μάνατζερ του Μαρκάνο μίλησε στην «O’ Jogo» τόνισε ότι δεν αποκλείουν καμία προοπτική, χωρίς βέβαια να τονίζει κάτι περισσότερο για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Μένει να φανεί το επόμενο διάστημα τι πρόκειται να συμβεί με το σίγουρο είναι ότι ο Μαρκάνο έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων με τις επιδόσεις τους στους «δράκους».