Το όνειρό τους έζησαν μερικοί τυχεροί εκπρόσωποι των χορηγών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μία ημέρα ως παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Πιο συγκεκριμένα, 40 τυχεροί είδαν και έζησαν τον τρόπο με τον οποίο περνούν την καθημερινότητά τους οι Πειραιώτες, μία εμπειρία η οποία θα τους μείνει αξέχαστη σε όλη τους τη ζωή.

Όλοι οι εκπρόσωποι των χορηγών της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ απόλαυσαν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία με τα χαμόγελά τους να μαρτυρούν τη χαρά τους για τα όσα έζησαν, συναντώντας μάλιστα μερικά από τα πρότυπά τους, με τους οποίους έβγαλαν πολλές φωτογραφίες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Την ευκαιρία να ζήσουν μία μέρα σαν παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδος είχαν περίπου 40 εκπρόσωποι των χορηγών της ομάδας μας. Οι τυχεροί παρακολούθησαν από κοντά την καθημερινότητα των «ερυθρόλευκων» ποδοσφαιριστών, ζώντας μία απίστευτη εμπειρία!

Το πρόγραμμα του 2ου «Olympiacos Xperience» της φετινής σεζόν άρχισε με τη μεταφορά με το λεωφορείο της ομάδας από το πάρκινγκ του «Γ. Καραϊσκάκης» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Ρέντη.  

Εκεί, οι συμμετέχοντες αρχικά φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου πριν την έναρξη της προπόνησης και στη συνέχεια παρακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης.

Μετέπειτα, υπήρξε γεύμα στα εστιατόρια του προπονητικού κέντρου, ενώ μετά ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου, εκεί που καθημερινά προπονούνται οι ποδοσφαιριστές τόσο της Α’ ομάδας όσο και των Ακαδημιών του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας.

Κλείνοντας το πρόγραμμα, οι 40 και πλέον τυχεροί φωτογραφήθηκαν και πήραν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και αναχώρησαν εκ νέου για το «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό τους, αφού είχαν ζήσει μία εμπειρία που θα ζήλευαν πολλοί!