Tο 5ο Hydra’s Trail Event, ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Το 5ο Hydra’s Trail Event ήταν πραγματικά επετειακό! Σημαδεύτηκε από σημαντικά ρεκόρ αλλά και το χαμόγελο των αθλητών! Όλοι οι δρομείς καταχειροκροτήθηκαν στον τερματισμό ανεξάρτητα από την θέση που κατέλαβαν και για αυτό ανανέωσαν το ραντεβού για το 2019.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, αξίζει να αναφέρουμε τη νίκη του Δημήτρη Θεοδωρακάκου στο «Eros Mountain Trail 27k» με ρεκόρ διαδρομής 2.14.29, σε μια εκπληκτική κούρσα όπου ο Δημήτρης Σελέτης πίεσε μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο πλησιάζοντας σε 2.15.47. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Βαγγέλης Νούλας με 2.25.30. Η Δήμητρα Μπίκα κέρδισε άνετα στις γυναίκες 2.50.01 και ακολούθησαν η Gina Galetti με 3.08.37 και η Ανδριάνα Βασιλάτου με 3.15.38.

Στον μικρότερο αγώνα της Κυριακής θα λέγαμε ότι απλά άλλαξε η σειρά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ο Χρήστος Παπαδογεωργός και ο Νίκος Πονηρέας τερμάτισαν χέρι-χέρι στην πρώτη θέση ενώ 3ος ήταν ο Γιώργος Παπαϊωάννου. Και οι τρεις τους είναι σίγουρα το μέλλον του ελληνικού ορεινού τρεξίματος! Στις γυναίκες η Σοφία Στεργίου ξεχώρισε από νωρίς και κέρδισε άνετα, ακολούθησε η Όλγα Βαρτζιώτη και την τρίτη θέση τελικά κατέλαβε η Libby Lions

Στον αγώνα Downhill επικράτησε Δημήτρης Δημητρίου στους άντρες και η Βασιλική Τζήμα στις γυναίκες. Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις ο Δημήτρης Δημητρίου κέρδισε και το Challenge (άθροισμα βαθμών των Ero’s Mountain Trail & Downhill) καθώς κατέλαβε την 5η θέση στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής
Στο ομαδικό επικράτησε η Kassimis Training στην πρώτη της εμφάνιση στο νησί. Δεύτερη ομάδα η Runners Project και Τρίτη η La Sportiva Team Greece.
Στο αγώνα Run & Fun του Σαββάτου πρώτευσε Γιώργος Γιαννούλης με 18:15 και στις γυναίκες η Δέσποινα Λουκάκη με 24:27.

Στη σελίδα μας Hydra's Trail Event στο Facebook ανεβαίνουν συνεχώς φωτογραφίες από τους επίσημους φωτογράφους της διοργάνωσης. Σύντομα θα ανέβουν και στην ιστοσελίδα μας www.hydrastrail.gr σε μεγαλύτερη ανάλυση, απ’ όπου θα μπορείτε να τις κατεβάζετε χωρίς καμία δέσμευση. Επίσης εκεί μπορείτε να βρείτε τα προσωρινά αποτελέσματα καθώς και τους νικητές των κληρώσεων.

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για το 6ο Hydras Trail Event που για το 2019 έχει προγραμματιστεί στο τριήμερο 5-7 Απριλίου. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές, χορηγούς και φίλους των αγώνων για τη στήριξη.