Κατευθείαν στη δουλειά πέφτει ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού να ξεκινά από σήμερα, Τετάρτη του Πάσχα (11/04) το σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στο μυαλό του αρχικά να τσεκάρει το υπάρχον ρόστερ των «ερυθρόλευκων», προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες της ομάδας του. Έτσι, θα κάνει τις επιλογές του για το ποιοι από αυτούς αξίζουν να βρίσκονται και τη νέα χρονιά στο σύλλογο, βοηθώντας τον να πετύχει τους στόχους του.

Στη συνέχεια, ο 47χρονος σκοπεύει να παρακολουθήσει από κοντά τους δανεικούς παίκτες της ομάδας, καθώς και τους πιτσιρικάδες από την ακαδημία του Θρύλου. Η επιθυμία των ανθρώπων του Ολυμπιακού να στηριχτούν τη νέα σεζόν στο ελληνικό στοιχείο έχει γίνει γνωστή στον Μαρτίνς, ο οποίος είναι θετικός προς αυτή την κατεύθυνση.

Γι’ αυτό τον λόγο αναμένεται το προσεχές διάστημα ακόμη και να μεταβεί στο εξωτερικό, ώστε να δει από κοντά τους δανεικούς παίκτες της ομάδας και να αποφασίσει ποιους θα ήθελε να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό.

Φυσικά, εκτός από αυτό θα εξετάσει σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Θρύλου και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θεωρεί ότι θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Ο Θρύλος τρέχει με γοργούς ρυθμούς το χτίσιμο της νέας ομάδας που όλοι θα θέλουν να βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μαρτίνς να έχει όλο τον χρόνο και τον χώρο από τους «ερυθρόλευκους» ώστε να κάνει τις κινήσεις του με σκοπό τη δημιουργία του νέου Ολυμπιακού.