Νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, τότε αναμένεται να ανακοινωθεί και το πλήρες τεχνικό επιτελείο του Θρύλου. Όσον αφορά στο συμβόλαιο του, ο 47χρονος προπονητής έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό για τα δύο επόμενα χρόνια. Και σε ηλικία 47 ετών αναλαμβάνει τα ηνία της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, του Ολυμπιακού!

Το βιογραφικό του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς (Πέδρο Ρουί ντα Μότα Βιέιρα Μαρτίνς) γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1970. Ως ποδοσφαιριστής είχε πλούσια καριέρα στην Πορτογαλία, καθώς από το 1988, οπότε και έκανε το ποδοσφαιρικό του ντεμπούτο στην Φεϊρένσε, αγωνίστηκε κατά σειρά στις Γκιμαράες, Σπόρτινγκ, Μποαβίστα, Σάντα Κλάρα και Αλβέρκα.

Από το 2004 έως το 2006 διετέλεσε βοηθός προπονητή στις Σετούμπαλ, Πόρτο και Μπελενένσες και από το καλοκαίρι του 2006 βρέθηκε για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας ως πρώτος τεχνικός, στην Ουνιάο Λάμας. Το επόμενο καλοκαίρι και για δύο χρόνια ανέλαβε την Λουζιτάνια, ενώ τον Ιούλιο του 2009 βρέθηκε στον πάγκο της Εσπίνιο.

Το 2010 ανέλαβε προπονητής της Μαρίτιμο, όπου και έμεινε για 4 χρόνια και το 2014 μεταπήδησε στην Ρίο Άβε, την οποία κοουτσάρισε για δύο χρόνια. Το καλοκαίρι του 2016 και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 κάθισε στον πάγκο της Γκιμαράες, με την οποία στην πρώτη του σεζόν, τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας και έφτασε έως τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας.