Στο τέλος θα το κάνουµε ροντέο…», εξοµολογούνταν πριν από έναν χρόνο στενός συνεργάτης του κ. Αλέξη Τσίπρα, συνοµιλώντας µε υψηλόβαθµο παράγοντα µεγάλης συστηµικής τράπεζας.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός αξιωµατούχος προανήγγειλε σε µεγάλο βαθµό όσα βλέπουµε να διαδραµατίζονται κατά το τελευταίο χρονικό διάστηµα, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους εισαγγελείς και τους διάφορους παρακρατικούς µηχανισµούς.

 

Για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά οι περισσότερες από τις διώξεις έχουν προαναγγελθεί λεπτοµερώς είτε µέσα από τις φίλα προσκείµενες εφηµερίδες είτε διά στόµατος του πρωθυπουργού και υπουργών.

Παράλληλα µε τις διαρροές και τις προαναγγελίες, έχει φουντώσει η φηµολογία περί «ωµών» και «απροκάλυπτων» παρεµβάσεων στο έργο της ∆ικαιοσύνης. «Αν ελέγξουµε τους εισαγγελείς, µπορούµε να κάνουµε πολλές ζηµιές και να θέσουµε όσους θέλουµε σε οµηρία», φέρεται να έχει πει πριν από έναν χρόνο υπουργός της κυβέρνησης προς τον πρωθυπουργό, ιδέα που, όπως λέγεται, ενθουσίασε τον κ. Τσίπρα. Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι πολύ πιο απλό από ό,τι κανείς µπορεί να φανταστεί και στόχο έχει µε αυτό να πορευτεί στον δρόµο προς τις κάλπες.

Διαβάστε περισσότερα στην Εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί εκτάκτως την Μεγάλη Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα της χώρας.