Η κηδεία του Πειραιώτη επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη που τελέστηκε χτες Μ. Τετάρτη στις 15:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και συγκίνησε όχι μόνο το μεγάλο λιμάνι της χώρας αλλά  και ολόκληρη τη χώρα.

Επιχειρηματίες, πολιτικοί, αλλά και απλός κόσμος που ήρθε από την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λευκάδα συγκεντρώθηκε έξω από την εκκλησία και τίμησε τον ευπατρίδη και δαιμόνιο επιχειρηματία.

Σε αυτό το «ύστατο χαίρε» είδαμε να δίνουν το παρόν μεταξύ άλλων  ο εφοπλιστής και ηγέτης του Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας, ο βουλευτής της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Γιάννης Τραγάκης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, και ο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκη.

 Ωστόσο πολλοί ήταν και εκείνοι που δεν μπόρεσαν να έρθουν και έστειλαν στεφάνι για να τιμήσουν τον Στέλιο Σκλαβενίτη όπως ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης