Πασχαλινά γεύματα αγάπης για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες προσφέρει για ακόμη μια χρονιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο θα προσφερθεί φαγητό και πασχαλινά εδέσματα στους άστεγους που βρίσκονται στο λιμάνι και οι οποίοι δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν στις δομές του δήμου καθώς και σ' αυτούς που διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων της ΚΟΔΕΠ.

Την Κυριακή του Πάσχα θα προσφερθεί το παραδοσιακό αρνί, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα θα προσφερθεί σε όσους διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων της ΚΟΔΕΠ αρνί και πασχαλινά εδέσματα.


Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Πειραιά έχει προσφέρει ήδη βασικά είδη διατροφής μέσω διατακτικών σε οικονομικά αδύναμους δημότες και κατοίκους του Πειραιά, ενόψει Πάσχα.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι έννοιες αλληλένδετες με τον Πειραιά. Καθημερινά, τόσο οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου όσο και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, αθόρυβα μεν ουσιαστικά δε, προσφέρουν στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα τις ημέρες του Πάσχα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ζεστή ατμόσφαιρα για τους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται, όπως το απαιτούν οι ημέρες, τόσο με τα γεύματα αγάπης όσο και με την προσφορά βασικών ειδών διατροφής. Η καθημερινή προσπάθειά μας, με τους κοινωνικούς λειτουργούς, το δημοτικό πολυϊατρείo, το κοινωνικό φαρμακείο, τον ξενώνα φιλοξενίας αστέγων, το κοινωνικό παντοπωλείο αλλά και τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας. Εύχομαι Καλή Ανάσταση και υγεία σε όλους».