Ήταν δύσκολο το τετραήμερο για τον Ολυμπιακό! Είχε δύο ταξίδια – με ανταπόκριση (Αθήνα –Μαδρίτη-Μάλαγα και Μάλαγα- Μόναχο-Αθήνα)- έπαιξε παιχνίδι της Ευρωλίγκας με τη Μάλαγα, δεν έκανε καν προπόνηση παρά ένα μίτινγκ και η άφιξή του στην Αθήνα από την πόλη της Ανδαλουσίας ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Επέστρεψαν 23:30 και την επόμενη ημέρα στις 19:30 είχαν τζάμπολ σε ματς «ειδικών συνθηκών» όπως είπε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Το ρεπό της Δευτέρας λοιπόν όχι απλά ήταν επιβεβλημένο για τους «ερυθρόλευκους» αλλά καθόλα αναγκαίο. Να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και από Τρίτη (3/04) να ξεκινήσουν προετοιμασία για την τελευταία αναμέτρηση της regular season στην Ευρωλίγκα, με την Ζαλγκίρις Κάουνας, την Μ. Παρασκευή (19:00) στο ΣΕΦ.

Το παιχνίδι με τους Λιθουανούς φαίνεται να το προλαβαίνει ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (2/04) πήγε στο ΣΕΦ και έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Κώστα Παπανικολάου, η επιστροφή του οποίου πηγαίνει για την εβδομάδα του Πάσχα και τα δύο παιχνίδια με Λαύριο και Πανιώνιο.

Οι ενοχλήσεις από το οστικό οίδημα που ταλαιπωρείται επί τρεις εβδομάδες ο Παπανικολάου, έχουν υποχωρήσει αρκετά (σ.σ. δεν έχουν εξαλειφθεί τελείως), κάνει ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο αφενός οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα τον πιέσουν, αφετέρου φαίνεται πως θα προτιμήσουν να επιστρέψει στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος την εβδομάδα του Πάσχα (Τετάρτη και Παρασκευή), ώστε μέσα από αυτά να ξεκινήσει να βρίσκει τον ρυθμό του και να ετοιμάζεται για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Θεραπεία το πρωί της Δευτέρας (2/04) έκανε ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο οποίος πάτησε πάνω σε πόδι αντιπάλου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και έπαθε ένα ψιλο-διάστρεμμα και στην προπόνηση της Τρίτης θα φανεί επακριβώς η κατάστασή του, η οποία δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.