Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους παίκτες της ομάδας στο Ρέντη το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (02/04) έδειξε για ακόμη μία φορά γιατί είναι ο ηγέτης του συλλόγου και γιατί έχει δεχτεί αυτή την τεράστια στήριξη στον πόλεμο που δέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε όσα θα έλεγε ο κάθε φίλος του Ολυμπιακού, πήρε γενναίες αποφάσεις με στόχο να δημιουργήσει ξανά την ομάδα που θέλουν όλοι να βλέπουν.

Ο ηγέτης του Θρύλου όπως τόνισε και ο ίδιος έχει μάθει να χτίζει από την αρχή και αυτό θα κάνει και στον Ολυμπιακό με στόχο να δημιουργηθεί η ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε.

O ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» είναι πάνω απ’ όλα φίλος της ομάδας, πονάει πολύ όταν εκείνη δεν τα πηγαίνει καλά, όταν κάνει εμφανίσεις όπως εκείνες στη Λιβαδειά. Έχει βάλει σκοπό, λοιπόν, να φτιάξει ξανά από την αρχή την ομάδα όποιο και αν είναι το κόστος για εκείνον.

Έχει δεχτεί άλλωστε τέτοιο πόλεμο, που δεν καταλαβαίνει τίποτα… Θα συνεχίσει να προσφέρει και να δημιουργεί στον Ολυμπιακό… Και το σίγουρο είναι ότι θα φτιάξει ξανά την ομάδα που όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ ονειρεύονται να βλέπουν.