Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησαν σε δημοσίευμα που τους αφορά. Αναλυτικά η γραπτή δήλωσή τους: «Η σημερινή αναίσχυντη και αγοραία δημοσιοποίηση από την εφημερίδα ''Πρώτο Θέμα'' μιας ευαίσθητης προσωπικής και οικογενειακής μας υπόθεσης αποδεικνύει τον αισχρό τρόπο, με τον οποίο εκμεταλλεύονται τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του πατέρα μας, η δεύτερη σύζυγός του, Ευανθία (Γέλη) Παπαγιαννοπούλου, με την ομάδα των ''συμβούλων'' της που έχει εγκαταστήσει δίπλα του.

Είναι προφανές ότι, χωρίς σεβασμό προς την προσωπικότητα και την κατάσταση του πατέρα μας, δεν διστάζουν να προκαλέσουν συκοφαντικά δημοσιεύματα, συνειδητοποιώντας ότι ο έλεγχος της δικαιοσύνης επέρχεται.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικώς τις άθλιες συκοφαντίες που διαδίδουν για να τύχουν της εφήμερης δημοσιότητας του εύκολου εντυπωσιασμού.

Προεξοφλούν φαίνεται ότι η δικαιοσύνη μπορεί να επηρεαστεί από αναληθή δημοσιεύματα κατά παραγγελία. Όλοι γνωρίζουν το ήθος, την ακεραιότητα και τη μέχρι θυσίας αγάπη που τρέφουμε προς τον πατέρα μας.

Για τα ασύστολα ψεύδη περί παρανόμων αναλήψεων από λογαριασμούς του πατέρα μας, περί επιθυμίας μας να πάρουμε την περιουσία του πατέρα μας, θα κληθούν οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν. Μετά από βαθιά περίσκεψη και εκπληρώνοντας θλιβερό καθήκον, αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε από την ελληνική δικαιοσύνη τη θέση του πάσχοντος πατέρα μας, Κωνσταντίνου Π. Αγγελόπουλου, σε δικαστική συμπαράσταση.

Στην ενέργεια αυτή προβήκαμε με αποκλειστικό γνώμονα την προστασία των συμφερόντων του πατέρα μας, καθόσον πρόσφατα περιήλθαν στη γνώση μας στοιχεία που αναδεικνύουν ότι είναι εδώ και καιρό εκτεθειμένος σε σοβαρούς κινδύνους λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας του.

Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι υπόνοιες που είχαμε τα τελευταία χρόνια για το καθεστώς υπό το οποίο διαβιεί ο πατέρας μας και απαντήθηκαν οι απορίες μας για τις ''πράξεις'' στις οποίες φερόταν να προβαίνει.

Είναι γνωστό σε όλους ότι πάντοτε σταθήκαμε αποφασιστικά δίπλα στον πατέρα μας, πράττοντας ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ξεπερνά τους κινδύνους ζωής, να είναι υγιής, να δικαιώνεται νομικά και ουσιαστικά και να έχει την ποιότητα ζωής που του αξίζει.

Ακόμη και στις πιο δύσκολες προσωπικές μας στιγμές τρέχαμε αμέσως κοντά του και το μόνο που είχε και έχει σημασία για εμάς είναι να επιτυγχάνονται τα άριστα για τον ίδιο. Αυτό επιδιώκουμε να εξασφαλίσουμε, ανεξαρτήτως θυσιών ή εμποδίων, και σήμερα. Μεγαλύτερη επιβράβευση ήταν τα λόγια του ίδιου του πατέρα μας, όταν, σε χρόνο που η κατάσταση της υγείας του δεν είχε επιδεινωθεί καταλυτικώς, έλεγε προς όλους ότι σε εμάς οφείλει την ζωή του».