Επιτέλους ξανά πρωτάθλημα… Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα, Σάββατο (31/03) τον Λεβαδειακό εκτός έδρας για την 26η αγωνιστική της Superleague με στόχο να πάρει την 1η νίκη από τις 5 που θέλει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/NS2.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι διψασμένοι για το τρίποντο στο συγκεκριμένο αγώνα και θέλουν να κάνουν το απόλυτο στα εναπομείναντα ματς, κυνηγώντας μέχρι το τέλος ότι καλύτερο από τη φετινή σεζόν.

Οι παίκτες του Θρύλου θέλουν να δώσουν μία αποστομωτική απάντηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να δείξουν ότι η ομάδα όσο την πολεμούν θα βγαίνει πιο δυνατή.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές στην Βοιωτία, αφήνοντας εκτός τους Ένγκελς, Χατζισαφί και Ιγκόρ Σίλβα.

Το «διπλό» για τους Πειραιώτες αποτελεί υποχρέωση, κάτι το οποίο γνωρίζουν όλοι στην ομάδα. Γι’ αυτό αναμένεται να τα δώσουν όλα, ώστε να πάρουν το τρίποντο και να πετύχουν έτσι την 1η από τις 5 νίκες που έχουν βάλει ως στόχο το τελευταίο διάστημα.

Το φίνις του πρωταθλήματος όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι θετικό και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν το απόλυτο μέχρι το τέλος, κάνοντας την αρχή στο ματς με τον Λεβαδειακό.