Με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της η Θύρα 7 πήρε θέση για τον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός ο κόσμος του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στο κέντρο του Πειραιά με την ωμή βία της αστυνομίας κατά του λαού του Θρύλου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ο κόσμος του Ολυμπιακού «θα απαντήσει με έναν ΠΟΛΕΜΟ που δεν μπορούν να αντέξουν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

«Το χθεσινό σκηνικό πολέμου που στήθηκε στην καρδιά του Πειραιά απο την ανάλγητη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ εχθρική πράξη κάτα του Ολυμπιακού και του κόσμου του.

Στον Πειραιά χθες οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δέχτηκαν μια πρωτοφανή επίθεση απο τα ΜΑΤ, δυο ώρες πριν την εκδήλωση Τσακαλώτου σε μια επίδειξη κρατικής βίας που θυμίζει άλλες εποχές.

Επέλεξαν το χρόνο ώστε να μην αφήσουν τον πολύ κόσμο να πλησιάσει και να διαμαρτυρηθεί.

Και την ίδια μέρα που έχυσαν απρόκλητα αίμα στους δρόμους του Πειραιά (και συνεχίζουν και σήμερα με μηνύσεις και κυνηγητό σε οπαδούς του Ολυμπιακού), την ίδια μέρα ο Πρωθυπουργός Τσίπρας ανακοινώνει περιχαρής ότι θα γίνουν νεα έργα στην Τούμπα και θα παραχωρηθεί (κι άλλη) δημόσια έκταση στον Σαββίδη.

Ήδη απο την Παρασκευή γνωρίζαμε ότι στον πόλεμο κατά του Μαρινάκη αλλά και κατά του Ολυμπιακού δεν υπάρχουν όρια!

Τον έστησαν και προσπάθησαν να τον ενοχοποιήσουν με την υπόθεση «Koriopolis» του 2011 και ούτε καν πήγε στο δικαστήριο.

Τον έστησαν και προσπάθησαν να τον ενοχοποιήσουν με την περίφημη «εγκληματική οργάνωση» με την οποία προσπάθησαν να σπιλώσουν τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον Σύλλογο, όλους μας. Και μας τελείωσε και αυτό!

Ο Μαρινάκης και για αυτή την υπόθεση ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Μας τελείωσαν λοιπόν οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ, που 7 χρόνια μας γέμιζαν λάσπη και φτάσαμε να κάνουν το ανήκουστο. Τρείς μέρες πριν ανακοινωθεί απο τον Άρειο Πάγο ότι η «εγκληματική οργάνωση» μας τελείωσε, φρόντισαν να συνεχιστεί η εκστρατεία λάσπης...

Με μια εισαγγελέα κολλητή της γυναίκας του Κοντονή, η οποία λειτουργεί ως «κούριερ» της κυβέρνησης και τρέχει στις φυλακές μετά τα μεσάνυχτα (δεν έχει σημασία ότι αυτό απαγορεύεται) για να πάρει βολικές καταθέσεις ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ τον Μαρινάκη ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ σε μια υπόθεση με την οποία είμαστε βέβαιοι ότι είναι άσχετος.

Καταλαβαίνουμε ότι ο οχετός κατά του Προέδρου μας και της ομάδας μας, ο οχετός που εξαπολύεται καθημερινά απο στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει στόχο να φύγει ο Μαρινάκης απο τον Ολυμπιακό. Για να μείνει το ποδόσφαιρο στους ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ φίλους τους.

Δεν θα τους περάσει! ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ όπως έπεσαν και οι προηγούμενες και το μόνο που θα έχει μείνει είναι η λάσπη που αυτός ο άνθρωπος δέχεται εδώ και τόσα χρόνια. Απο τότε που ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού.

Επιμένουμε όσο και αν σας στενοχωρούμε στο NO POLITICA. Απέναντι μας ήταν ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, απέναντι μας θα είναι και ο Παναθηναικός Τσίπρας που λατρεύει τον ΠΑΟΚ και τον φίλο του Σαββίδη και ο ΑΕΚτζής μπούλης Καμμένος που μας έκανε κωλοδάχτυλα και λατρεύει τον Μελισσανίδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μην κάνει πίσω και να είναι σίγουρος ότι δεν είναι μόνος.

Και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που κύρηξαν τον πόλεμο στον Ολυμπιακό να είναι σίγουροι ότι θα απαντήσουμε με έναν ΠΟΛΕΜΟ που δεν μπορούν να αντέξουν.

Απο εδώ και στο εξής είμαστε καλεσμένοι ΣΕ ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Φροντίστε να έχετε παντού τις διμοιρίες σας διαθέσιμες».