Το είχαμε αναφέρει και νωρίτερα... Πώς στην εκδήλωση που έγινε στον Πειραιά όπου μίλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκαν λίγα άτομα. Ό,τι κι αν είπαν από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, όσο κι αν προσπάθησαν να μιλήσουν για μαζική παρουσία του κόσμου, τα ντοκουμέντα τους διαψεύδουν. Αλλά για μια ακόμα φορά απέδειξαν πώς το μοναδικό που κάνουν είναι να πολεμούν τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Κώστας Καραπαπάς, με καυστικό ύφος, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος. Αναφέροντας πώς με ότι κάνουν, δείχνουν ότι είναι χυδαίοι και προκλητικοί.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε το γεγονός μέσα από το λογαριασμό του στο facebook: «Οι κωμικοί του Γραφείου Τύπου της κυβέρνησης (που λένε «σύντροφε» ο ένας τον άλλον και μετά παίρνουν τα σπίτια του κόσμου) έβαλαν φωτογραφία του Τσακαλώτου με την υπουργική κουστωδία, τους ασφαλίτες, τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και είπαν ότι ο λαός του Πειραιά πήγε στην εκδήλωση. 500 είχαν καλέσει και πήγαν 20!

Ο λαός του Πειραιά είναι αυτοί που αποκαλείτε «Τραμπούκους του Μαρινάκη». Ο Μαρινάκης σας καίει και θα σας καίει, αλλά πόσο ακόμα θα ξεφτιλιστείτε; Αυτοί που σας έσπαγαν τα γραφεία σας σε όλη την Ελλάδα δεν ήταν «τραμπούκοι του Σαββίδη»; Ξεχάσατε να βγάλετε ανακοίνωση; Τόσο χυδαίοι και προκλητικοί είστε...»