Ο Ορφέας Περίδης παρέα με την Λιζέτα Καλημέρη και τέσσερις εξαίρετους μουσικούς (ακουστική κιθάρα - λαούτο: Θοδωρής Δαμουράκης, βιολί - τραγούδι: Αλέξανδρος Ιακώβου, κοντραμπάσο - τραγούδι: Κώστας Σταυρόπουλος, κρουστά: Εύη Κανέλλου), θα πραγματοποιήσει μουσική παράσταση στο Kremlino , το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Το καλλιτεχνικό στίγμα του Ορφέα Περίδη, καθιστά δύσκολες και περιττές ίσως τις συστάσεις, μια και στην περίπτωση του, ο «συνθέτης» ξεπερνά τον «τραγουδοποιό», ο «τραγουδοποιός» ξεπερνά τον «τραγουδιστή» και εν τέλει τα ίδια τα τραγούδια που μας έχει χαρίσει με όλες τις παραπάνω του ιδιότητες, συγκροτούν μια καλλιτεχνική φυσιογνωμία που βάζει την υπογραφή της με καθοριστικό τρόπο στο χώρο του Ελληνικού τραγουδιού.

Η παρουσία του στις μουσικές αυτές παραστάσεις είναι δυναμική, ποιοτικά συνεπής και ανανεωμένη. Μας προτείνει ανάμεσα σε αγαπημένα τραγούδια ανθολογημένα απ’ όλη την μουσική διαδρομή του και καινούργια τραγούδια από δύο νέες μουσικές συλλογές που θα κυκλοφορήσουν σύντομα από το Ogdoo Music Group.

Η πρώτη είναι το "Paradise Plus" που θα επανακυκλοφορήσει με την προσθήκη δύο νέων τραγουδιών και η δεύτερη μουσική παραγωγή θα μας χαρίσει τραγούδια σε μουσικές του Ορφέα, στίχους Γιώργου Σιδερή και Ορφέα Περίδη και ερμηνεία από την Λιζέτα Καλημέρη.

Ο Ορφέας και η Λιζέτα ως γνωστό συναντιούνται επί σκηνής τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ έχουν συμπράξει ξανά και στο παρελθόν.

Η μουσική σχέση των δύο καλλιτεχνών φαίνεται κατά κοινή ομολογία πως είναι αγαπητή, ενδιαφέρουσα και καλοδεχούμενη στους ακροατές. Συγγενεύουν μουσικά και ανθρώπινα με εκείνο τον χαριτωμένο τρόπο που μας δείχνει ότι μία συνύπαρξη είναι εκ βαθέων φυσική τόσο επί σκηνής όσο και δισκογραφικά.

Info:

Γενική Είσοδος για μπαρ:13€ (με μπύρα ή κρασί)

11€ (φοιτητικό, ανέργων)

Τηλ.κρατήσεων για τραπέζι. 210.4100010

Ώρα Έναρξης:22:30

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Kremlino, Καραϊσκου 119, Πειραιάς (Πλατεία Κοραή)