Παραμένει στο προσκήνιο το όνομα του Κώστα Φορτούνη με τα τουρκικά και τα γαλλικά Μέσα να επιμένουν για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας και της Μαρσέιγ για την απόκτησή του.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εδώ και αρκετές ημέρες φέρεται βάση δημοσιευμάτων να βρίσκεται στο στόχαστρο των δύο αυτών ομάδων, με τους Τούρκους να προχωρούν ακόμη περισσότερο τα σενάρια.

Όπως τονίζεται ο Φορτούνης είναι ο εκλεκτός για να αντικαταστήσει τον Ταλίσκα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την Μπεσίκτας, με τα τουρκικά δημοσιεύματα μάλιστα να κάνουν λόγο πως ο Ολυμπιακός θα αντικαταστήσει τον Φορτούνη με τον Χατέμ Μπεν Αρφά.

Την ίδια ώρα οι Γάλλοι φαίνονται και εκείνοι σίγουροι για το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ προς το πρόσωπο του Φορτούνη, τον οποίο όπως φαίνεται θα παρακολουθήσουν από κοντά στη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής με την Αίγυπτο, όπου θα διεξαχθεί την Τρίτη (27/03) στην Ελβετία.

Μήλον της έριδος λοιπόν ο Φορτούνης και αναμένεται το επόμενο διάστημα να δούμε αν υπάρχει κάτι πιο προχωρημένο από απλό ενδιαφέρον και αν ισχύουν όντως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.