«Ο Μαρινάκης στιγματίζει και βάζει σε περιπέτειες τον Ολυμπιακό!», διαβάσαμε χθες το βράδυ στο σάιτ του Ιβάν Σαββίδη. Θα σας το αναλύσουμε. Εμείς στον πόλεμο που κηρύξατε, δεν θα κρυφτούμε. Θα είμαστε μπροστάρηδες. Γιατί πολύ απλά, δεν θα ανεχθούμε από κανέναν να παίξει με τον Ολυμπιακό.

Κάνατε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Καρφωθήκατε… Δείξατε με το… καλημέρα τις επιθυμίες σας. Να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός μέσω του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτός είναι ο στόχος σας, όλων μαζί. Γιατί μια παρέα είναι αυτή που έχει στήσει αυτό το βρώμικο παιχνίδι. Κάποιοι άλλωστε, τη συνταγή την είχαν πάρει από τις βραδιές με τα καλαμαράκια και τα χταποδάκια στα τραπεζώματα υπουργών.

Χωρίς καν να έχει απολογηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αναλύετε τις επιπτώσεις που θα έχει στον Ολυμπιακό. Βάζετε και στο παιχνίδι ακόμη και την ΕΠΟ. Ποια ΕΠΟ; Την πιο αστεία ομοσπονδία που έγραψε τη δική της αρνητική ιστορία το βράδυ της Παρασκευής με το φιλικό-παρωδία στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ελβετία. Μπροστά σε… φίλους τους, που προφανώς αποδείχθηκαν λίγοι.

Κανένα εσωτερικό του Ολυμπιακού δεν θα επηρεαστεί. Κανένα απολύτως. Έχετε μπερδευτεί γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να νιώσετε τι εστί Ολυμπιακός! Ο Ολυμπιακός είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας!

Είναι αυτός που μέσα στην εβδομάδα προκρίθηκε σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς στο βόλεϊ. Αυτός που χθες εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στο δρόμο για το Final 4 στο Βελιγράδι, στο μπάσκετ. Αυτός που θα σηκώσει το Κύπελλο στο γυναικείο μπάσκετ και μαζί και το Κύπελλο στο πόλο ανδρών. Αυτά, μέσα σε λίγες ημέρες. Γιατί θα τον βρίσκετε μπροστά σας στη συνέχεια.

Επίσης, έχετε κάνει ένα τεράστιο λάθος ακόμη. Δεν υπήρξε καμία αμηχανία στην πλατιά μάζα του συλλόγου όπως λέτε. Ο κόσμος του Ολυμπιακού… βράζει με όλους αυτούς που έστησαν αυτό το βρώμικο παιχνίδι. Με αυτούς που είναι τόσο ανόητοι, που προανήγγειλαν τις εξελίξεις. Πράγμα που επιβεβαίωσε στη δήλωσή του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κάνετε και ανάλυση για τα ελληνικά media. Ότι προσπάθησαν να αποκρύψουν. Μιλούν για απόκρυψη ειδήσεων, αυτοί που μας έβγαζαν… είδωλο τον Ιβάν όταν αυτός κυκλοφορούσε σε γήπεδο με όπλο. Τότε δεν έλεγαν τα ξένα κανάλια; Δεν έγραψαν οι ξένες ιστοσελίδες; Που ήταν τα αφιερώματά σας; Ντροπές της δημοσιογραφίας, κανονικότατα… Το παίζετε και αντικειμενικοί, κατά τα άλλα.

Από το πουλόβερ δεν έφυγε κανένας πόντος, όπως θα θέλατε. Ούτε πρόκειται να ξηλωθεί και κανένα πουλόβερ. Αυτό που θα έρθει, θα το δείτε μπροστά σας. Ο κόσμος του Θρύλου θα μιλήσει και στις κάλπες και όπου του δοθεί η δυνατότητα. Γιατί αυτό που φυσικά θέλετε και για το οποίο καρφωθήκατε, είναι να χτυπήσετε τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο τον Βαγγέλη Μαρινάκη…