Να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός σήμερα, Παρασκευή (23/03) στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα της διοργάνωσης και συνεχίζοντας να κυνηγάει την Φενέρμπαχτσε που βρίσκεται μία θέση πάνω του.

Οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν να φτάσουν στην 19η νίκη τους τη φετινή σεζόν στο θεσμό, κάτι το οποίο για να το καταφέρουν θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουν με πάθος κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Η Εφές μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά μόνο το κίνητρο να αντιμετωπίσει και να κερδίσει την κορυφαία ομάδα την τελευταία επταετία είναι πολύ μεγάλο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου οφείλουν να παλέψουν για κάθε μπάλα για 40 λεπτά.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» συνεχίζει να μην υπολογίζει στον τραυματία Κώστα Παπανικολάου, όμως αντίθετα επέστρεψε και βρίσκεται στη διάθεσή του ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα από εμπύρετη ίωση.