Ανακοινώθηκε από τον Δήμο Πόρου το πρόγραμμα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2018. Το πρόγραμμα μπορείτε να το διαβάσετε στην παραπάνω αφίσα.

Επίσης, ο Δήμος Πόρου ενημερώνει για τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν, με έγκριση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, στο κέντρο του Πόρου, λόγω των εορτασμών της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου:

Την Κυριακή 25 Μαρτίου, από 07:00 έως 13:00, απαγόρευση κυκλοφορίας: όλων ανεξαιρέτως των τροχοφόρων από πιάτσα ταξί έως πλ. Σολομωνίδη.
Την Κυριακή 25 Μαρτίου, από 07:00 έως 13:00, απαγόρευση κυκλοφορίας: όλων των τροχοφόρων πλην ταξί και οχημάτων ΑΜΕΑ από κτ. Συγγρού έως πιάτσα ταξί μόνον εφόσον δεν βρέχει.
Την Κυριακή 25 Μαρτίου, από 11:00 έως 11:10, απαγόρευση κυκλοφορίας: όλων ανεξαιρέτως των τροχοφόρων από Γυμνάσιο έως πιάτσα ταξί.
Από το Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 18:00 έως την Κυριακή 25 Μαρτίου και ώρα 13:00, απαγόρευση στάθμευσης: κάθε είδους τροχοφόρων από πιάτσα ταξί έως πλ. Κορυζή πλην διαγραμμισμένων θέσεων Parking Δημοτικής Αγοράς.
Το Σάββατο 24 Μαρτίου, από 19:15 έως 21:00 (λιτάνευση εικόνας Ι.Ν. Ευαγγελισμού), απαγόρευση κυκλοφορίας: όλων ανεξαιρέτως των τροχοφόρων από πιάτσα ταξί έως πλ. Σολομωνίδη.

Παρακαλούμε όλους τους οδηγούς για τον σεβασμό των ανωτέρω ρυθμίσεων και ενημερώνουμε ότι παρανόμως σταθμευμένα οχήματα θα απομακρύνονται με γερανό, καθώς και ότι το Α.Τ. Πόρου θα βεβαιώνει πρόστιμα στους παραβάτες.
Επισημαίνεται επίσης ότι οι ίδιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στο εξής σε όλες τις εθνικές εορτές.