Φανταστική εμφάνιση πραγματοποίησε στην Μόσχα ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πάλεψε με όλους τους ψηλούς της ΤΣΣΚΑ, με σχεδόν όλες τις μάχες του να είναι κερδισμένες, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι αρκετό για να πάρει τη νίκη ο Θρύλος.

Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί ότι ο Πρίντεζης έκανε πράγματα και θαύματα στο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ, σκοράροντας 24 πόντους με 8/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/5 βολές, 5 ριμπάουντ.

Ο φόργουορντ του Θρύλου ήταν για ακόμη μία φορά συγκλονιστικός, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους αν όχι τον καλύτερο φόργουορντ στην Ευρώπη.

Με τέτοια παρουσία του Πρίντεζη ο Ολυμπιακός στη συνέχεια δεν έχει να φοβηθεί κάτι, αρκεί να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Μιλουτίνοφ να είναι εκείνοι που τα πήγαν εξίσου καλά στην Μόσχα.

Μία ήττα, πάντως, η οποία δεν έχει μεγάλο κόστος στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κάνοντας το 3 στα 3 μέχρι το τέλος της Ευρωλίγκας θα κατακτήσουν τουλάχιστον την 3η θέση, παίζοντας με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της διοργάνωσης.