Για τα έργα που συνεχίζουν να γίνονται στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιώργος Παύλου.

Στις δηλώσεις του, ανέφερε πως η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από την ημέρα που ανέλαβαν εξελίσσουν και αναπτύσσουν το Ρέντη, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι στο προπονητήριο του Θρύλου, χτυπά η καρδιά του πρωταθλητή.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τότε που ανέλαβαν αναπτύσσουν και εξελίσσουν το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Εδώ χτυπάει η καρδιά του πρωταθλητή, εδώ προπονείται η πρώτη ομάδα και εκπαιδεύονται τα παιδιά της Ακαδημίας.

Εδώ είναι το σπίτι μας. Εδώ περνάμε τις παραπάνω ώρες και προσπαθούμε να έχουμε ένα προπονητικό κέντρο να προσφέρει όλες τις ανέσεις όπου χρειάζεται ο κόσμος, οι εργαζόμενοι, οι ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά της Ακαδημίας να έχουνε και να λειτουργήσουνε σωστά.

Το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, θεωρείται ένα από τα δέκα, δεκαπέντε καλύτερα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης. Στο πλάνο είναι να γίνουν και άλλα έργα, ένα από αυτά είναι η ανακατασκευή του G2 (σ.σ γήπεδο ποδοσφαίρου), το οποίο θα γίνει και αυτό σαν το G1 ή το Καραϊσκάκη, υβριδικό, δηλαδή μισό συνθετικό μισό φυσικό, καθώς και ένα Futsal γήπεδο, για κλειστό ποδόσφαιρο σε παρκέ και επίσης μια βιβλιοθήκη για τα παιδιά για να μπορούν να διαβάζουνε και να μελετάνε πιο άνετα καθώς και ένα κυλικείο για να περνάνε οι γονείς πιο άνετα τις ώρες τους κατά την παραμονή τους εδώ πέρα μέχρι να πάρουν τα παιδιά.

Στο προπονητικό κέντρο εργάζονται παραπάνω από 150 άτομα, και ζούνε καθημερινά και έχουν όλες τις ανέσεις που χρειάζονται, από γραφεία, εγκαταστάσεις, χώρους για να δουλέψουνε και να προσφέρουν το έργο αυτό που βλέπετε και που υπάρχει».