Περιμένει δικαίωση και όχι άλλα σκάνδαλα...

Σήμερα, Παρασκευή 16 Μαρτίου ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέσει νέο υπόμνημα ζητώντας την μείωση της άδικης ποινής του με -3 βαθμούς για όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε μέχρι σήμερα προθεσμία στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι περιμένουν έστω και σε δεύτερο βαθμό να δικαιωθούν.

Ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με -3 βαθμούς, κάτι το οποίο αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ, αφού η τιμωρία έχει προέλθει από την έκθεση της αστυνομίας, η οποία έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στην πραγματοποίηση των καθηκόντων της στο «Γ. Καραϊσκάκης»… Πάντως, είναι πολύ πιθανό η απόφαση να μην βγει σήμερα, αλλά την ερχόμενη Τρίτη.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες αναμένουν και την τήρηση των προβλεπόμενων ποινών στον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν κληθεί σε απολογία σήμερα στις 10:30 και κινδυνεύουν με βαριά καμπάνα. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπος με τριπλό κατηγορητήριο (α) υπαίτιος της διακοπής του ματς με την ΑΕΚ, β) υπαίτιος για τη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη, με το «ντου» με όπλο και τις απειλές και γ) για τις απειλές του Μίχελ σύμφωνα με το άρθρο 19 του Πειθαρχικού Κώδικα. Η τιμωρία του αποτελεί μονόδρομο και προβλέπει μέχρι και υποβιβασμό, με αφαίρεση τουλάχιστον 5 βαθμών και πάνω.

Επίσης, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζητούν να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση για αφαίρεση 3 βαθμών για όσα έγιναν στην Τούμπα στο μεταξύ τους αγώνα, ενώ περιμένει και την απόφαση των επισοδίων των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα.

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES