«Αναρωτιέμαι τι σχέση μπορεί να κρύβεται πίσω από τον Τσίπρα και τον Σαββίδη» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την εισβολή του προέδρου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο έχοντας μαζί το όπλο του, αλλά και την αναζήτησή του μέχρι και σήμερα από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ κατήγγειλε την ανάρμοστη σχέση μεταξύ των δύο ανδρών, Τσίπρα και Σαββίδη, εκτιμώντας ότι σ’ αυτή υπάρχουν θολά σημεία που αναγκάζουν τον πρωθυπουργό να προστατεύει τον κ. Σαββίδη, τον οποία αποκάλεσε «εκλεκτό επιχειρηματία της κυβέρνησης».

Μάλιστα, επικαλούμενος τον Γιώργο Τράγκα και τις καθημερινές αναφορές του δημοσιογράφου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 στις σχέσεις Τσίπρα-Καμμένου και Σαββίδη κατήγγειλε: «Μα δεν ακούτε τον Τράγκα κάθε μέρα που λέει στο ραδιόφωνο, ότι ο Σαββίδης «πληρώνει» Τσίπρα και Καμμένο και γι’ αυτό είναι ο προστατευόμενος και ο εκλεκτός της κυβέρνησης;».

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο κ. Γεωργιάδης, ακόμη και το άρθρο στην εφημερίδα ΑΥΓΗ σχετικά με την εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου και την πάταξη απαράδεκτων φαινόμενων, δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του κ. Σαββίδη.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος ο κ. Γεωργιάδης, σημείωσε ότι είναι «άδικο», τόσο για τις άλλες ομάδες, όσο και για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο χώρο. «Είναι άδικο για τις άλλες ομάδες, αλλά κυρίως είναι άδικο και για τους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου».