Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης. Λίγες ώρες μετά από την απόφαση τραγέλαφο υπέρ του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό, οι Θεσσαλονικείς ήρθαν να προσθέσουν σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου ακόμη μία ημέρα «θριάμβου»…

Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Βαρέλα, όμως ο ρέφερι, Κομίνης έπειτα από συζητήσεις που είχε με τον βοηθό του αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ ως οφσάιντ.

Αυτό προκάλεσε την οργή του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος μπούκαρε μαζί με τη… συνοδεία του στον αγωνιστικό χώρο και απαίτησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Ο Βιερϊνια αρνήθηκε, όμως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ των Θεσσαλονικιών έκανε εκ νέου «ντου» προς τον διαιτητή Κομίνη.

Η φαρσοκωμωδία συνεχίστηκε με τους διαιτητές να αποχωρούν και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να προσπαθούν να μην αφήσουν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να φύγουν και αυτοί από τον αγωνιστικό χώρο. Το ματς έχει διακοπεί και περιμένουμε να δούμε το επόμενο επεισόδιο στο σίριαλ της… εξυγίανσης.