Το "πάρτυ" των διορισμών στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, και παρά τις "κορώνες" των κυβερνητικών στελεχών και του ίδιου του Πρωθυπουργού για εξάλειψη του κομματικού κράτους, ήρθαν στο φως πληροφορίες με βάση τις οποίες η σύζυγος του σκηνοθέτη του κ. Τσίπρα, διορίστηκε στο γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα.

*** Διαβάστε για το πάρτυ διορισμού ημετέρων της Αριστεράς, με μπροστάρη τον Θοδωρή Δρίτσα και εδώ: Η Σβίγκου διόρισε το αμόρε της στο πολιτικό γραφείο του Δρίτσα στο Υπουργείο Ναυτιλίας (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Ο λόγος για την Αθηνά Μαράκη, η οποία είναι σύζυγος του σκηνοθέτη της Ε.Ρ.Τ. Μανώλη Παπανικήτα, ο οποίος από το 2012 και μετά - όταν κάλυψε το πολυήμερο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Λατινική Αμερική - έχει γίνει καταφέρει να γίνει η "σκιά" του Πρωθυπουργού, μιας και έγινε ο άνθρωπος που επιμελείται την τηλεοπτική του εικόνα σε όλες τις ενφανίσεις του από τις προεκλογικές συγκεντρώσειςς μέχρι τις επισκέψεις εντός και εκτός της Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται στην υπουργική απόφαση, η κα Μαράκη από τις 9 Δεκεμβρίου 2015 προσφέρει τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες της με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας "για την κάλυψη των επειγουσών και επιτακτικών υπηρεσιακών αναγκών του γραφείου αυτού".