Το Δημοτικό Σχολείο Παλουκίων επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Χατζηπέρος, στο πλαίσιο της Κυκλοφοριακής Αγωγής προς τους μικρούς μαθητές. Παρακολούθησε την θεωρητική αλλά και την πρακτική εκπαίδευση των μαθητών από τον εθελοντή τροχονόμο, ωτήριο Γιαννόπουλο, τον Διοικητή της τροχαίας Σαλαμίνας, Γιώργο Ζαχαράκη, παρόντος του προέδρου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σαλαμίνας, Γιάννη Σκιαθίτη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τα παιδιά για τις επιδόσεις τους και την πειθαρχεία τους σε αυτήν την τόσο σπουδαία διαδικασία στο πρόγραμμα της παιδείας και τους απένειμε τα αναμνηστικά διπλώματα. 

Το ίδιο πρόγραμμα σε συνεργασία με τον Σωτήρη Γιαννόπουλο (τροχονόμο της εθελοντικής ομάδας "Κούρος" που αφορά στην κυκλοφοριακή εκπαίδευση) θα συνεχιστεί και σε άλλα σχολεία των νησιών μας και της Τροιζηνίας.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με το προεδρείο του Συλλόγου ΑΜΕΑ παρουσία του κ. Σκιαθίτη και άκουσε τα προβλήματα σχετικά με το σχολείο, την υποδομή και την μεταφορά των μαθητών ΑΜΕΑ και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στους γονείς και στον Δήμο, ο οποίος καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαμορφώσει έξι κατάλληλες αίθουσες στο Γυμνάσιο Παλουκίων και να αποκαταστήσει όλες τις ζημιές έτσι ώστε να καταστεί κατάλληλο για τη στέγαση των μαθητών ΑΜΕΑ.