Ο παρατηρητής διαιτησίας μου είπε πως δεν ήταν πέναλτι

ηδιασμένος με τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι ο παρατηρητήςδιαιτησίας του είπε πως δεν υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Ενγκελς στον Ινσούα.

Παράλληλα, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, τόνισε ότι οι διαιτητές του εκμυστηρεύτηκαν πως εφόσον έχουν κάνει λάθος στη φάση του πέναλτι, τότε θα ζητήσουν συγγνώμη.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Αηδίασα σήμερα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει, ο παρατηρητής διαιτησίας με φώναξε ενώπιον των διαιτητών και είπε πως δεν ήταν πέναλτι του Παναθηναϊκού. Οι διαιτητές ήταν επιφυλακτικοί αλλά εκ των προτέρων μου ζήτησαν συγγνώμη αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, από τα πέντε εκατομμύρια φιλάθλους του Ολυμπιακού. Μου συμβαίνει πρώτη φορά αυτό, τους συγχαίρω, το παραδέχθηκαν ενώπιον των παρατηρητών της Σούπερ Λιγκ. Η συμπεριφορά τους με εξέπληξε. Θα είναι καλό να συνεχιστεί αυτή η ιστορία και να αποδοθούν τα νόμιμα, να δουν όλοι ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Όφειλα να το φέρω στη δημοσιότητα.  Θα δουν οι διαιτητές και όπως μου είπαν θα έρθουν να ζητήσουν συγγνώμη, μου είπαν πως δεν έχουν δικαίωμα να μιλήσουμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Πιστεύω και το είπα, πως δεν υπήρχε πέναλτι, είναι έξω από τη μεγάλη περιοχή». 

 

 

TOP STORIES