Να βγάλει τρελή όλη την Ελλάδα προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κατηγορούν ακόμα και για θέατρο τον Οσκαρ Γκαρθία!

Η συμπληρωματική έκθεση που απέστειλε ο διαιτητής του αγώνα, Αλέξανδρος Αρετόπουλος στον αθλητικό δικαστή, ωστόσο, συνέτριψε τους ισχυρισμούς τους ΠΑΟΚ και εξέθεσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων.

Ο διαιτητής, λοιπόν, στην έκθεσή του αναφέρει ότι το όνομα του Καταλανού προπονητή βρισκόταν νομότυπα στο φύλλο αγώνα, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε από αντικείμενο που έπεσε από την κερκίδα, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο γιατρός του αγώνα!

Υπενθυμίζουμε ότι ο γιατρός του αγώνα είναι μάλιστα και υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Αρετόπουλος, μετά τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία και το γεγονός ότι ο προπονητής των Πειραιωτών δεν μπορούσε να συνεχίσει, αποφάσισε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Η έκθεσή του ρέφερι βγάζει στη σέντρα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους της, οι οποίοι με μυθεύματα και αστείες ιστορίες προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Το μόνο που καταφέρνουν ωστόσο είναι να γελοιοποιούνται στα μάτια των φιλάθλων.