Στο Ρέντη βρέθηκε πρόσφατα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, μετέβη εκεί για να επιθεωρήσει τα όσα έχουν γίνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, που είναι ένα εκ των καλύτερων της Ευρώπης. Βέβαια, η παρουσία του εκεί δεν ήταν σε καμία περίπτωση τυχαία, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟ την Κυριακή στον άδειο από κόσμο Ναό.

Ένα ματς, στο οποίο ο Ολυμπιακός φυσικά θέλει τη νίκη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα έως το τέλος του, με τον Βαγγέλη Μαρινάλκη να μιλάει κιόλας στους παίκτες και να τους λέει ορισμένα παγώματα, στέλνοντας το μήνυμά του σε όλους και προπάντων στους αντιπάλους, οι οποίοι νομίζουν πως τα έχουν καταφέρει.

«Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή, ξέρουν όλοι τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι. Με το 7 στα 7, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω συγκέντρωση και νίκη», ήταν μεταξύ άλλων τα λεγόμενα του ηγέτη του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει το τρίποντο την Κυριακή για πάρα πολλούς λόγους και φυσικά για να δείξει η ομάδα και ο οργανισμός του Ολυμπιακού κατά συνέπεια, πως είναι ΕΔΩ.