Πολύ μεγάλο πάθος έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» διψούν για αυτό τον αγώνα και θέλουν να δώσουν πολλές απαντήσεις, καθώς στα προηγούμενα ματς κόντρα στους «πράσινους» δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε.

Ολοι, λοιπόν, είναι πεισμωμένοι να δείξουν την αξία τους και να πάρουν το διπλό από το ΟΑΚΑ, κάτι το οποίο αν τελικά καταφέρουν θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας, ενώ παράλληλα θα τους εδραιώσει στην 2η θέση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το πλεονέκτημα έδρας είναι πολύ σημαντικό και για αυτό αγωνίζονται όλη τη σεζόν οι Πειραιώτες και με νίκη στο ΟΑΚΑ θα κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα για να το πάρουν.

Οι Μπόμπι Μπράουν και Κιμ Τιλί αναμένεται να δώσουν το κάτι παραπάνω που έλειπε από τον Θρύλο στους τελευταίους αγώνες κόντρα στον ΠΑΟ, με το σίγουρο να είναι ότι όλοι στην ομάδα διψούν και είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο τους παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη.