Να καλύψουν τα αίσχη που έγιναν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία, προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, κατηγορώντας ακόμα και για θέατρο τον Καταλανό τεχνικό!

Το πόρισμα της ιατροδικαστού, Ε. Ζαγγελίδου, ωστόσο, εκθέτει ανεπανόρθωτα τουςανθρώπους του ΠΑΟΚ και κάνει σαφές ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού χτυπήθηκε από αντικείμενο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Η Ε. Ζαγγελίδου στο πόρισμά της αναλύει τον τραυματισμό του Καταλανού προπονητή και καταρρίπτει την προπαγάνδα του ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπαθεί με αλητείες ναδιαστρεβλώσει την αλήθεια και να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Αναλυτικά το πόρισμα της Ιατροδικαστή Ε. Ζαγγελίδου:

Από την εξέταση του στις 26/2/18 προέκυψε διακριτή, κάκωση προσώπου (θλαστική εξοίδηση του άνω χείλους του στόματος αριστερά και επιπολής τραύμα του βλεννογόνου του άνω χείλους του στόματος αριστερά, σε έδαφος εξοίδησης/εκχύμωσης), με αναφερόμενο άλγος κεφαλής, άλγος αυχένα και άλγος (αρ) κροταφογναθικής άρθρωσης. Έφερε αυχενικό κηδεμόνα. Ο απεικονιστικός έλεγχος και συγκεκριμένα η αξονική τομογραφία ΑΜΣΣ (αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης), από 27/2/18, ανέδειξε εικόνα ήπιου ευθειασμού. Για την αποδρομή των παραπάνω κακώσεων απαιτείται κατά προσέγγιση χρόνος μιας εβδομάδος εξαιρέσει επιπλοκών».