Μετά τα όσα θλιβερά έγιναν στην Τούμπα και συνεχίζουν να κάνουν εκεί στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Ολυμπιακού προσπαθεί να συμμαζευτεί και να συγκεντρωθεί για τον αγώνα με τον ΠΑΟ, αλλά και του πρωταθλήματος κατά συνέπεια. Οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού λοιπόν, όλες αυτές τις ημέρες στο Ρέντη, προσπαθούν να δουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, όπως λένε στο Ρέντη οι Μοντέστο και Κοβάσεβιτς, μπορούν να το γυρίσουν το «έργο» και πιστεύουν πως οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την ανατροπή και να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Οι δύο παράγοντες της ομάδας του Ολυμπιακού, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών, καθώς πιστεύουν σε αυτούς.

Και οι παίκτες πιστεύουν στους εαυτούς τους, πως όλα θα αλλάξουν και θα γίνει η μεγάλη ανατροπή. Αρκεί να τα δώσουν όλα στους αγώνες που απομένουν και να δείξουν σε όλη την Ελλάδα το ποιοτικό ρόστερ που έχουν και να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια που έχουν απομείνει.