Γης μαδιάμ έγινε πάλι η Τούμπα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Δεν φτάνει λοιπόν που τραυμάτισαν τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, επεισόδια έγιναν από εκεί και πέρα, εκτός γηπέδου. Και όλα αυτά αναμένεται να τα πληρώσουν. Καθώς, ο ΠΑΟΚ είναι αντιμέτωπος με δύο κατηγορητήρια, κάτι το οποίο έχει γίνει στο παρελθόν. Τότε, με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι πόντων, που στη... συγχώνευση έγιναν πέντε.

Κάτι παρόμοιο λοιπόν ενδέχεται να συμβεί και τώρα. Σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ.3, από τη στιγμή που υπήρξε τραυματισμός του προπονητή του Ολυμπιακού και δεν έγινε ο αγώνας, τότε ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να φάει -3 βαθμούς από αυτό και μόνο το γεγονός. Αλλά και -3 για τον τραυματισμό τριών αστυνομικών στα επεισόδια που έλαβαν χώρα εκτός γηπέδου, καθώς υπήρχαν φθορές ιδιοκτησίας (άρθρο 15 παρ. 4β).

Αυτό αναφέρει η έκθεση της Αστυνομίας και πραγματικά, όσο και να τραβήξουν το θέμα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, δεν γλιτώνουν. Είναι δεμένοι... χειροπόδαρα και περιττό να αναφερθεί πως οτιδήποτε άλλο, πέραν της τιμωρίας 6 πόντων, θα είναι σκάνδαλο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το θέμα του γιατρού του ΠΑΟΚ, εκεί όπου ναι μεν η υπεύθυνη για τον γιατρό του αγώνα είναι η γηπεδούχος ΠΑΕ, αλλά δεν μπορεί αυτός να είναι υπάλληλός της. Και από αυτό κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ο ΠΑΟΚ, που όπως γράψαμε και χθες, όντως δεν μπορεί να διοργανώσει σοβαρό αγώνα.