Πολύς ντόρος έγινε για τον «γιατρό του αγώνα» στην Τούμπα. Ποιον γιατρό δηλαδή; Υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο άνθρωπος και μόνο μετά από παρότρυνση του παρατηρητή του επετράπη η είσοδος στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για να εξετάσει τον Όσκαρ Γκαρθία. Καθώς πριν, φορούσε μπουφάν του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να τονιστεί από εκεί και πέρα, προκειμένου να αποσαφηνιστούν μερικά πράγματα, πως ναι μεν η γηπεδούχος ομάδα είναι υπεύθυνη για τον γιατρό του αγώνα, αλλά δεν μπορεί να είναι υπάλληλός της. Στον ΠΑΟΚ λοιπόν προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο, λέγοντας πως ήταν υπεύθυνοι για τον γιατρό, άρα μπορούσε να εξετάσει τον Γκαρθία.

Ναι, η γηπεδούχος ομάδας είναι υπεύθυνη για τον γιατρό, αλλά δεν μπορεί να είναι έμμισθος υπάλληλός της. Ο ΚΑΠ είναι σαφής και αναφέρει: Σε όλους τους αγώνες, όλων των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, πανελληνίων και τοπικών, πρωταθλημάτων, των πρωταθλημάτων [40] υποδομής και προεπιλογής εθνικών ομάδων (Παίδων και Νέων), είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, η παρουσία ιατρού αγώνα (που, τουλάχιστον στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στο κύπελλο, θα είναι άλλος από τους ιατρούς των ομάδων).

Αυτό στην παρένθεση κάνει όλη τη διαφορά και όσο και να το πάνε μέχρι τέλους στον ΠΑΟΚ, κινδυνεύουν να τιμωρηθούν και από αυτό με αφαίρεση βαθμών. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει καταγγελία στη Superleague.