Επιτέλους, βρήκαν αυτόν που πέταξε το αντικείμενο στον Γκαρθία. Πρόκειται για έναν 26χρονο, καλόπαιδο από ό,τι μαθαίνουμε, που δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές. Αφού λοιπόν τον ήξεραν στον ΠΑΟΚ και του επέτρεψαν την είσοδο, καλά να πάθουν.

Είδατε όταν επιβάλλονται ποινές, πόσο εύκολα βρίσκεται ο ένοχος; Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν. Και παλαιότερα, όταν έκαναν λίμπα όλη την Τούμπα, ΠΑΝΤΑ σε ματς με τον Ολυμπιακό, ούτε έναν δεν έπιαναν από τα 400 άτομα που έκαναν ντου στο γήπεδο. Και τώρα, επειδή ο ΠΑΟΚ θα φάει για τα καλά την καμπάνα του, τον βρήκαν. Βρήκαν τον ΕΝΑΝ, ενώ παλαιότερα δεν μπορούσαν να πετύχουν ούτε έναν από του 400, όπως προαναφέρθηκε.

Το... φυντάνι λοιπόν καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας του γηπέδου και συνελήφθη άμεσα. Είδατε άμα θέλουν πώς τα καταφέρνουν; Είναι 26 χρόνων, όπως γράφτηκε παραπάνω και έχει συλληφθεί ξανά για ρίψη αντικειμένων, όπως φωτοβολίδες ευθείες βολής και άλλα τέτοια. Θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα και ΑΥΤΟΣ φταίει ξεκάθαρα που ο ΠΑΟΚ χάνει τους βαθμούς και φταίει και ο ΠΑΟΚ που βάζει τέτοιους φιλάθλους στο γήπεδό του.