Μία συγγνώμη για τα όσα έγιναν στην Τούμπα περίμεναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ με τον Καραπαπά να τονίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν καταλαβαίνει από αυτά, και κάποιοι θα πρέπει να συναντήσουν τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό αν θέλουν να γίνουν ποτέ μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα όσα έγιναν στην Τούμπα:

«Περιμέναμε μία μεγάλη συγγνώμη για όσα συνέβησαν και στον αγωνιστικό χώρο και στις σουίτες με τις προκλήσεις και στα αποδυτήρια. Δεν έχει πει κανείς τίποτα. Υπάρχουν μόνο δηλώσεις που δεν ταιριάζουν με τα όσα έγιναν και τα όσα είχε πει σε άλλο γήπεδο, με περιστατικό παρεμφερές με το σημερινό. Ολοι είδαν ότι χτύπησε στο πρόσωπο ο προπονητής του Ολυμπιακού. Καταλαβαίνετε όλοι ότι αυτό που γράφουν για απλά ένα χαρτί δεν ισχύει. Πρόκειται για κλειστό ρολό χαρτί ταμειακής μηχανής που είναι πολύ βαρύ σαν πέτρα. Περιμέναμε επαναλαμβάνω μία μεγάλη συγγνώμη. Δεν έχει κλείσει ακόμη το φύλλο αγώνος».

Για την γνωμάτευση των ιατρών για την κατάσταση της υγείας του Οσκαρ Γκαρθία:

«Δεν είμαι γιατρός για να σας πω τη γνωμάτευση. Αλλά εμάς μας ενδιαφέρει το αντικείμενο που δέχεται στο πρόσωπο ο προπονητής της ομάδας μας το οποίο όταν πέφτει από τόσο ψηλά προκαλεί μεγάλο χτύπημα».

Για την ένταση που σημειώθηκε έξω από τα αποδυτήρια στην Τούμπα:

«Δημιουργήθηκε πάλι ένταση και πάλι ξέφυγαν. Εμείς είμαστε Ολυμπιακός και δεν καταλαβαίνουμε από αυτά. Πρέπει να υπάρχει ποδοσφαιρικός πολιτισμός αν θέλουν να γίνουν μεγάλη ομάδα. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από αυτά είμαστε Ολυμπιακός. Αλλά αυτοί πρέπει να συναντήσουν τον πολιτισμό για να γίνουν μεγάλη ομάδα».