Οι αλητείες συνεχίζονται στην Τούμπα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει μεγάλης έκτασης επεισόδια τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Θεσσαλονικιών, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το ήθος τους.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν δημιουργήσει επεισόδια εκτός του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για «ντου» και μέσα στο γήπεδο, με τους Θεσσαλονικείς να προσπαθούν να περάσουν στα επίσημα και στα δημοσιογραφικά της Τούμπας.

Απίστευτα πράγματα για ακόμη μία φορά από τους ΠΑΟΚτζήδες, οι οποίοι συνεχίζουν τις αλητείες τους σε ακόμη ένα ματς. Εκτός λοιπόν από το αντικείμενο στο πρόσωπο του Γκαρθία προκάλεσαν πολλά περισσότερα επεισόδια, τα οποία μάλιστα οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές σε χρήση δακρυγόνων.

Να τους χαίρονται… Αναμένουμε αν επιτέλους θα τιμωρηθούν παραδειγματικά για τα όσα επεισόδια έχουν δημιουργήσει τόσα χρόνια, με συνέχεια των αλητειών τους η σημερινή ημέρα στην Τούμπα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Να σημειώσουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται εγκλωβισμένη στα αποδυτήρια της Τούμπας, λόγω των επεισοδίων που λαμβάνουν χώρα μέσα και έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ.