Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην Τούμπα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ο Οσκαρ Γκαρθία δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Καταλανού.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» κατευθύνθηκε άμεσα προς τα αποδυτήρια για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες και οι Πειραιώτες ακολούθησαν τον τεχνικό τους, με τον αγώνα φυσικά να μην ξεκινάει.

Πρόκειται για ακόμη μία ΑΛΗΤΕΙΑ των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έδειξαν το ήθος τους χτυπώντας τον προπονητή του Ολυμπιακού στο πρόσωπο. Κάθε χρόνο συμβαίνουν τα ίδια και χειρότερα στο συγκεκριμένο γήπεδο και κανείς δεν κάνει τίποτα ώστε να σταματήσει τους χουλιγκανισμούς των συγκεκριμένων φιλάθλων. 

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αρετόπουλος χρειάστηκε αρκετή ώρα για να καταλάβει τι έχει συμβεί, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο έδαφος και εκείνος να συνεχίζει κανονικά το τελετουργικό σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, κάνοντας τα στραβά μάτια...

Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο...  Περιμένουμε τους ευαίσθητους να μας πουν τι συνέβη στην Τούμπα από τους γνωστούς αγνώστους του ΠΑΟΚ... Για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός γίνεται δέκτης αλητειών, καθώς κάθε χρονιά τα αντικείμενα προς τους ανθρώπους της ομάδας του Θρύλου πέφτουν βροχή.