Στην αποκάλυψη ότι η Λάρισα έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Αγγελου Καρατάσιου προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος πρόσθεσε επίσης ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται και για τον Νίκο Μασούρα!

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η πρόταση των «ερυθρόλευκων» για τον νεαρό αμυντικό της ΑΕΛ ανέρχεται στα 400.000 ευρώ! Οσον αφορά στην περίπτωση του Μασούρα, ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας, υποστήριξε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει πρόταση για τον παίκτη, για τον οποίο πάντως ενδιαφέρονται και ομάδες από το εξωτερικό.

«Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση, 400.000€ για τον Καρατάσιο και υπάρχει συμφωνία. Έχει γίνει πρόταση και για τον Μασούρα, επίσης από τον Ολυμπιακό. Για τον Μασούρα έχουν γίνει προτάσεις όμως και από το εξωτερικό αλλά και από μία ακόμη μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Έχει ανέβει πλέον ο πήχης στην ΑΕΛ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αγγελος Καρατάσιος αγωνίζεται ως αμυντικός και φέτος έχει πραγματοποιήσει δύο συμμετοχές με τα χρώματα των «βυσσινί». Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Παναχαϊκή και την Ξάνθη. Ο Μασούρας από την άλλη, αγωνίζεται ως μπακ-χαφ και φέτος έχει πάρει μέρος σε 21 παιχνίδια της Λάρισας. Ο 21χρονος έχει παίξει σε 16 ματς πρωταθλήματος και σε 5 αγώνες του Κυπέλλου.