Ο Μπόμπι Μπράουν αναμένεται να αποτελέσει τη μεταγραφή που έψαχνε ο Ολυμπιακός για να ανέβει επίπεδο και να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Θρύλο, δίνοντας απίστευτη ποιότητα στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου και πολύτιμες λύσεις κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Μπράουν είναι ένας δεινός σκόρερ, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι το 2013 ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά είχε πραγματοποιήσει μια διαστημική εμφάνιση κόντρα στην Φενέρ, φορώντας τη φανέλα της Σιένα.

Ο 33χρονος είχε οδηγήσει την ομάδα του στην εκτός έδρας νίκη σε εκείνο το ματς σκοράροντας 41 πόντους και φτάνοντας στο 50 στο σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκα.

Αυτή η επίδοση είναι και η καλύτερη στη διοργάνωση, έχοντας τρομερά ποσοστά, τελειώνοντας τον αγώνα με 8/12 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 13/13 βολές, μοιράζοντας και 7 τελικές πάσες προς τους συμπαίκτες του.

Δείτε το βίντεο από εκείνο το ματς: