Επιστροφή στην Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα υποδεχτεί σήμερα (22/02) στις 21:00 στο ΣΕΦ την Βαλένθια για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Live από το gavros.gr/NS1.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να βγάλουν αντίδραση μετά το χαμένο τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, να δείξουν αντίδραση μέσα στο παρκέ, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις και βελτιώνοντας έτσι το κλίμα στην ομάδα.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεπεράσει μέσα στη χρονιά δύσκολα και αρνητικά αποτελέσματα, κάτι το οποίο καλούνται να επαναλάβουν, με τη νίκη να είναι μονόδρομος, τόσο για ψυχολογικούς όσο και αγωνιστικούς λόγους.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκονται στην 2η θέση της Ευρωλίγκα και με νίκη κόντρα στην ομάδα του Ερικ Γκριν θα διατηρήσουν τον πρώτο λόγο για το πλεονέκτημα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ελληνας κόουτς αναμένεται όπως τόνισε και στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου να χρησιμοποιήσει και πάλι τον Κιμ Τιλί, ο οποίος επιστρέφει και εκείνος στη δράση έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του στην αρχή της σεζόν.