Νεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας προβλέπει η ΕΜΥ.

Η θερμοκρασία από 1 έως 9 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 14 στα κεντρικά, νότια και δυτικά (στην Ήπειρο έως 11 βαθμούς), από 11 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες, έως 18 βαθμούς στην Κρήτη και από 8 έως 14 στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 Μποφόρ, στο κεντρικό Αιγαίο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 Μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ και στο βόρειο Ιόνιο μέτριοι 5 Μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδα στην Αττική. Η θερμοκρασία από 6 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές κυρίως από το μεσημέρι και χιονοπτώσεις στα ορεινά στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 4-5 Μποφόρ.