Με τον ΠΑΟΚ παίζει σε μερικές ημέρες στην Τούμπα ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες είναι αρκετά πίσω στη βαθμολογία για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος. Αυτό κι αν έχει να συμβεί χρόνια. Με τον Θρύλο να ετοιμάζεται για τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση, γνωρίζοντας φυσικά τι θα συμβεί.

Όταν γράφουμε τι θα συμβεί, αναφερόμαστε στο γεγονός πως η ατμόσφαιρα θα είναι για μια ακόμα φορά εχθρική, φανατισμένη και... διαφορετική. Από πολλές απόψεις, εντός και εκτός γηπέδου. Με τους Πειραιώτες, πάντως, να εμφανίζονται έτοιμοι να πάνε στην Τούμπα και να προσπαθήσουν να φτάσουν στη νίκη με την οποία θα μειώσουν την απόστασή τους από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί του Πανιωνίου. Δείχνει να βελτιώνεται σε μερικούς τομείς και φυσικά θα πάρει δύναμη από αυτό, προκειμένου να αποσπάσει το καλύτερο που μπορεί στην Τούμπα. Πρόκειται για το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς για τους Πειραιώτες, αλλά ακόμα κι έτσι, μπορούν να πάνε στη Θεσσαλονίκη για να δείξουν σε όλους τι εστί Ολυμπιακός.