Με την ΑΕΚ παίζει αύριο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες δεν το έχουν κατακτήσει από το 2011, ενώ η τελευταία τους παρουσία στην τελική φάση, ήταν το 2013. Ο Θρύλος θέλει λοιπόν να συνεχίσει τη χρονιά πετυχημένα, κατακτώντας το 10ο Κύπελλο στην ιστορία τους και φυσικά, κανείς δεν έχει διάθεση για πειράματα.

Ούτε για τεστ και δοκιμές ούτε για χαλάρωση ούτε φυσικά για υποτίμηση του αντιπάλου. Κάθε άλλο. η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, έχει κερδίσει τους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα, ενώ στα ημιτελικά έχει αποκλείσει τον ΠΑΟ. Άρα, είναι μια καλή και αξιόμαχη ομάδα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά αυτό.

Ακόμα και να μην ήταν τέτοια ομάδα, πάντως, η ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό δεν θα την υποτιμούσαν. Μπορεί να υπάρχει διαφορά κλάσης και επιπέδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που αγωνίζονται οι δύο αντίπαλοι, αλλά στην ομάδα έχουν απόλυτα συγκεντρωμένο το μυαλό τους, στο να παίξουν σοβαρά και να πάρουν το τρόπαιο.

Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, αλλά ο Ολυμπιακός έχει το βάθος και την εμπειρία να φτάσει σε μια κατάκτηση ενός τροπαίου που του λείπει. Είναι όλοι αποφασισμένοι να φέρουν το Κύπελλο στον Πειραιά και φυσικά θα τα δώσουν όλα, το 100% για να πανηγυρίσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.