Τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, με τα λάθη που έχουν γίνει στην ομάδα, αλλά και με τον ανηλεή πόλεμο που δέχονται οι «ερυθρόλευκοι» από πολλά και διαφορετικά μέτωπα να έχουν διαμορφώσει την τωρινή κατάσταση.

Ωστόσο, οι παίκτες των Πειραιωτών έχουν την υποχρέωση να μην τα παρατήσουν και να παλέψουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το 9 στα 9 αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα, με τους παίκτες του Θρύλου να οφείλουν να παίξουν και για τον κόσμο, αλλά και για τους ίδιους τούς εαυτούς.

Δεν ξέχασαν ξαφνικά την μπάλα όσοι βρίσκονται στον Πειραιά, καθώς έχουν δείξει την ποιότητα που διαθέτουν τουλάχιστον οι περισσότεροι εξ αυτών. Όμως αυτό δεν αρκεί και θα πρέπει μέχρι το φινάλε της σεζόν να καταθέσουν και τη ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αρχής γενομένης στο ματς με τον Πανιώνιο.

Οσο και να είναι δύσκολο να μένουν ανεπηρέαστοι από τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα, εκείνοι έχουν την υποχρέωση, αγωνιζόμενοι στον Ολυμπιακό να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι το τέλος.