Σοκάρει, αναστατώνει και ελκύει. Περπατάει, καλημερίζει, καληνυχτίζει, ταξιδεύει, βάφεται. Κάνει τα πάντα μέσα από τις ιστορίες της στο instagram

Ο λόγος για τη Νίνα Λοτσάρη που μιλάει πλέον με το κοινό της, από τους λογαριασμούς που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αυτά με τη σειρά τους, αυξάνουν τους followers της, τους θαυμαστές που είχε και αυτούς που βρέθηκαν στη πορεία, με μορφή γεωμετρικής προόδου.

Η Πατρινιά performer με τη καλλιεργημένη φωνή, τις σπουδές στο τραγούδι, αλλά και τις υποκριτικές της ικανότητες που έχουμε δει όλοι στο παρελθόν, χρησιμοποιεί το διαδίκτυο καθημερινά.

Όχι όμως μόνο για να γίνει ο αγωγός της αυτοπροβολής της, όπως πολλοί άλλοι κάνουν. Ούτε για να τραβήξουν τα βλέμματα τα κάλλη της και το αλαβάστρινο δέρμα της, έτσι κι αλλιώς δε το έχει ανάγκη. 

H Νίνα Λοτσάρη προσπαθεί να δείξει κι ένα δρόμο ακόμη στους θαυμαστές της, κάπως πιο πνευματικό… Που σε συνδυασμό με την εκρηκτική της εμφάνιση, την κάνουν να ξεχωρίζει μέσα σε αυτή τη λαοθάλασσα της εγχώριας showbiz, ως κάτι το διαφορετικό, το αδοκίμαστο κι το απ’ άλλου φερμένο που θα έλεγε κι ο Ελύτης, καθώς είναι από τις λίγες που μπορούν και συνδυάζουν τα πάντα, σώμα , δέρμα αλλά και πνεύμα…