Ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο αποκόμισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, ελέω και των πολλών και σκληρών μαρκαρισμάτων των γηπεδούχων, με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να χτυπάει στα πλευρά, περνώντας μάλιστα και λιποθυμικό επεισόδιο.

Αυτό, ωστόσο, δεν ήταν αρκετό για τον μέσο των «ερυθρόλευκων» για να μη ζητήσει να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς, ζητώντας με επιμονή από τον Χρήστο Κόντη, να τον αφήσει εντός αγωνιστικού χώρου. Βέβαια, για λόγους υγείας αυτό ήταν αδύνατο να συμβεί, ωστόσο το πάθος του Ελληνα μέσου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές.

Το πάθος και η θέληση συνεχίζεται από τον Ταχτσίδη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι τραυματίας δείχνει ότι θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί στο ματς με τον Πανιώνιο.Μπορεί να είναι καλύτερα, ωστόσο ακόμη έχει ενοχλήσεις, όμως ακόμη και έτσι θέλει να βοηθήσει την ομάδα του, με τους ανθρώπους του συλλόγου να φαίνεται ότι θέλουν πάντως να τον προφυλάξουν.

Πάντως μόνο παράδειγμα μπορεί να αποτελεί το πάθος που βγάζει για να βοηθήσει την ομάδα σε όλους τους συμπαίκτες του, οι οποίοι θα πρέπει να πεισμώσουν, να παθιαστούν και να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος της σεζόν.