Από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων προέρχεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος φαίνεται να χάνει το πρωτάθλημα. Και αν ισχύσει και η ποινή των -3 πόντων μετά τη σχετική απόφαση, τότε ο τίτλος απομακρύνεται ακόμα περισσότερο. Με τη διοίκηση να είναι αποφασισμένη να αλλάξει το παν το καλοκαίρι για να δει την ομάδα ξανά πρώτη και προπάντων να παίζει καλή μπάλα.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο πως η διοίκηση έχει σκεφτεί πολλά και πως σε μερικούς μήνες, θα πάρει... σκούπα και θα αποτελέσουν παρελθόν, όσοι από αυτούς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Η ομάδα είναι πάνω από όλα και όσοι παίκτες δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν είτε για λόγους αδιαφορίας είτε επειδή δεν μπορούν είτε οτιδήποτε άλλο, πολύ απλά δεν έχουν θέση στο ρόστερ.

Μεταξύ άλλων, μερικοί που βλέπουν τη θέση τους να δυσκολεύει, είναι οι Αντρέ Μαρτίνς και Σεμπά. Και δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι και άλλοι παίκτες που για διάφορους λόγους έχουν δει την απόδοσή τους να πέφτει, μην μπορώντας να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνά.

Με τη διοίκηση να είναι έτοιμη να πάρει... σκούπα και να τους δείξει την πόρτα της εξόδου. Στον Ολυμπιακό κανείς δεν περίσσευε σχετικά με τη μάχη του τίτλου, όπως γραφόταν κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης, αλλά από τη στιγμή που μερικοί... μένουν κατά τη διάρκεια του δύσκολου και δύσβατου δρόμου, προφανώς δεν έχουν θέση στην ομάδα.