Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της Βασιλόπιτας και το εορταστικό δείπνο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ύδρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Πειραιώς και Νήσων και τ. Υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, η βουλευτής Α' Πειραιά και Νησιών Ελένη Σταματάκη, ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού  Ε. Δανόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Μεθάνων και τ.πρόεδρος του ΕΟΤ Χρήστος Πάλλης, η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου και Μουσείου Ιωαννίνων Μάρθα Παπαδοπούλου, η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου και Μουσείου Ύδρας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ντίνα Αδαμοπούλου, οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων Bratsera και Cotommatae 1810 Δημήτρης Παπαχαραλάμπους και Γιώργος Σκουλής, ο καθηγητής του ΕΜΠ Δημήτρης Παπαϊωάννου και η σύζυγός του Έφη, οι ζωγράφοι Έφη Σούτογλου και Κατερίνα Χατζηγιαννούλη, η Αργυρώ Γκανούντα-Λεβέντη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΥΔΡΑ21 και επιχειρηματίας Γιάννης Στεφανής και πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Στους καλεσμένους απεύθυναν χαιρετισμό η Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Μιράντα Σοφιανού, η Αντιπρόεδρος του ΔΣ Ντίνα Αδαμοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ, δικηγόρος Νίκος Σκουλής, που αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου και τη δράση "Περιβαλλοντικές Υιοθεσίες" με στόχο τη διαμόρφωση, φύτευση και ανάδειξη χώρων του νησιού. Η βραδιά έκλεισε με λαχειοφόρο αγορά και πολλά όμορφα δώρα.

Το επόμενο ραντεβού του Συλλόγου δόθηκε στην Ύδρα με μια σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και φέτος.
 

Πηγή:fonitisydras.com